M-am întrebat deseori: ce anume îmi dă cea mai mare satisfacție din ce știu că pot face?
Răspunsul a fost clar: să-i văd pe cei din jurul meu ca sunt fericiți și își ating visele.
Cel mai eficient mod de a contribui la acest lucru, pentru cei care și-l doresc, e să-i însoțesc pe calea lor în atingerea țelurilor, asa încât să ajungă să-și trăiască visele și să trăiască frumos și implinit.
Pentru mine e un privilegiu să fiu martoră la procesul de autocunoaștere, de recuperare a puterii personale, de creștere a gradului de conștientizare pentru cei care aleg asta.
Cred în oameni și în capacitatea lor de a-și lărgi limitele cu scopul de a trăi experiențe minunate în viață.
Pană la urmă fiecare din noi are dreptul să afle și să trăiască misterul profund a cine este. De cele mai multe ori, acesta e un proces de dezvăluire, a cine ne-a fost dat să fim și a cine intenționăm să fim.
Ce pot face eu e să te însoțesc, ca un coach, în acest proces, doar atât cât ai nevoie, pentru a conștientiza și a te responsabiliza în situațiile concrete din viață sau din afacerea ta.
Experiența de peste 19 ani în administrație și vânzări la o companie de software și alți câțiva înainte ca geolog m-au ajutat să înțeleg paradoxul pe care îl conțin ca om.
Pare că viața unui mea de om e doar o clipă comparativ cu planeta care mă găzduiește și totuși, pentru mine asta e tot ce am la dispoziție, propria viață este eternitatea mea.
Există momente de cotitură și pentru mine un moment de felul asta a fost când am realizat că viața nu e o repetiție, că nu pot da timpul înapoi să încerc altceva. Chiar dacă lucrurile păreau să meargă bine, era confortabil și călduț, asta nu însemna că în interior era liniște. Cu alte cuvinte nu a trebuit să fie o suferință sau nemulțumire extremă și vizibilă în exterior că să simt că la un moment dat interiorul mă îndeamnă să fac ceva diferit.
Este acel moment în care tiparul de supraviețuire slăbește și confortul nu mai are prioritate, momentul în care am fost dispusă să-mi asum riscuri pentru că plata de a rămâne pe loc era prea mare.
Primul pas că să ajungi conștient undeva este să știi sigur că nu mai vrei să rămâi unde ești.
Momentul de conștientizare este foarte important. Ce fac cu timpul limitat pe care îl am la dispoziție?
Evoluția este inevitabilă dar cum ar fi ca direcția să fie decisă conștient, acum?
Cum ar fi să fac ce simt că pot face cel mai bine, să trăiesc cu sens, cât mai natural posibil, cu pacea minții și a sufletului?

Cred cu tărie în oameni și în potențialul lor

Se întâmplă ca atunci când cauți cu adevărat să și găsești, așa incât procesul de introspecție și atenția pe informația care vine spre mine m-a făcut să îmi dau seama că iubesc oamenii și îmi doresc să-i văd pe cei din jurul meu că sunt fericiţi şi îşi ating visele. Aștfel am ajuns să urmez cursul de coaching al școlii Noble Manhattan, pentru a dobândi competențele necesare.

Știu că atunci când vine momentul să încep ceva nou bazându-mă doar pe mine poate fi descurajant, copleșitor pentru că m-am simțit singură în țară nimănui. Teritoriul cunoscut și populat, cu reguli stabilite, care până mai ieri era lumea mea a rămas în urmă și mă uit în jur, mă văd complet singură și îmi dau seama că de fapt sunt cea care trebuie să decidă pe unde să facă o cărare care să mă ducă spre lumea cea nouă, pe care acum doar mi-o pot imagina.

Recuperarea puterii personale înseamna întregirea fiinţei şi asta este datoria mea, a ta, a fiecăruia pentru el însuşi.

Totuşi e mai usor cu ajutor, cu cineva care e mereu de partea ta. Dacă de asta ai nevoie, hai să programăm o conversaţie aici.

Ești gata pentru o schimbare in viața ta?

PROGRAMEAZĂ O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ