PACHETE DE COACHING INDIVIDUAL

Cu durata de 3, 6 sau 12 luni
Participarea ta la un program de coaching individual presupune că ești:
– orientat spre soluții;
– dornic să acționezi;
– dispus să înveți;
– dispus să investești în tine.
În procesul de coaching:
– îți poți antrena mintea să facă față la neprevăzut, să se adapteze la schimbare și să te conducă spre starea de bine;
– îți poți înţelege mai bine emoțiile si rolul lor in viața ta;
– te concentrezi pe soluțiile practice pe care le poți aplica imediat în loc să întorci pe toate feţele problemele din trecut;
– te poți transforma în omul, profesionistul sau liderul care vrei să fii, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești;
– te poți transforma ca să trăiești conștient, în integritate si liniște interioară.
Timpul minim necesar pentru a realiza o transformare reală este de 3 luni succesive.
Pentru performanță și transformare consistentă și sustenabilă sunt recomandate pachete de 6-12 luni.
Tot ce trebuie să faci e să te programezi acum pentru prima şedinţă gratuită aici!

Clienți mulțumiți

Luni de zile am încercat diverse metode pentru ca să fac din coaching o profesie rentabilă. Laura m-a ajutat să conștientizez că merit să fiu plătită și am avut primul client care m-a plătit! Uau! E un sentiment atât de plăcut să fii plătit pentru ceea ce fac! Îți mulțumesc, Laura, pentru talentul, energia și toată susținerea ta! Ai o abilitate incredibilă de a ne scoate din mentalitatea de sărăcie, către tărâmul promis, unde putem lucra ceea ce ne place!

Silvana Koenig

Am parcurs cu Laura un program de coaching care m-a ajutat să a atitudinea potrivită, claritate, echilibru și rezultatele visate în schimbarea profesională pe care am traversat-o. M-a inspirat cu propria experienta si a fost sustinatorul meu permanent în tot procesul pe care l-am parcurs împreună, pas cu pas. Multumesc, Laura!

Luminița C

Laura te ascultă cu sufletul, este cu tine 200% şi pentru tine, se implică cu toată fiinţa ei şi urmareşte un singur obiectiv: BINELE TAU. Te simţi confortabil atunci când te invăluie cu căldura ei şi te ghidează cu blândeţe către sufletul tău. Eşti un om minunat, dragă Laura, te imbratişez cu inima!

Mihaela R.

Laura este o persoană cu totul specială! O adevarată profesionistă, foarte dedicată în munca ei şi dornică să ajute. Sesiunile cu ea m-au ajutat să mă dezvolt si să mă descopăr. În urma sesiunilor de coaching, lucrurile deveneau mult mai clare şi mai simple, aveam soluţii viabile la problemele mele, iar planurile si obiectivele impuse de către ea mă ghidau foarte uşor către atingerea scopurilor mele. O recomand pe Laura cu mare caldură persoanelor care vor să-şi depăşească propriile obstacole, să se dezvolte şi să inveţe lucruri noi despre sine. Bogdana B.

Bogdana B.

PROGRAM „DE LA ANGAJAT LA ANTREPRENOR”
Cu durata de 8 săptămâni.
Programul este pentru tine dacă:

  • Știi că vrei să începi o afacere şi nu vrei să pierzi timp, energie şi bani mergând pe o cale care nu ţi se potriveste;
  • Vrei să-ţi păstrezi visul treaz şi să nu ajungi să te întorci în punctul din care ai plecat;
  • Vrei să fi cât mai conştient de ce doresti şi poţi cu adevărat să faci acum, fără să te arunci cu capul înainte, luând decizii emoţionale pe care apoi să le regreţi;
  • Nu vrei să cazi “din lac în puţ”, prin a ajunge de fapt să ai doar un alt job, mult mai solicitant și mai stresant în locul afacerii potrivite.

Te regăsesti in cele de mai sus?
Perfect, programează prima şedintă gratuită aici!
Pe langă cele 8 module de training care te menţin concentrat pe aspecte care contează în procesul de trecere de la angajat la antreprenor, valoarea programului constă în cele 8 şedinţe individuale de coaching, în care te vei conecta la tine şi la ce e important pentru tine, vei identifica afacerea potrivită, o vei evalua, afli cui te adreseazi şi cum iar în final iţi stabileşti un plan clar de la care să pleci în construirea propriei afaceri.
Mai multe detalii despre program găsești aici 
Te-ai convins că ai nevoie de program?

APLICĂ ACUM

Acum este timpul pentru un nou început!

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE GRATUITĂ (30 MIN)